Juridische Disclaimer

Disclaimer voor websiterelaties
Deze vergelijkingswebsite, top5bestematras.be, wordt beheerd door DIBmat GmbH, een volledige dochteronderneming van Emma Sleep GmbH, wiens primaire visie is om de wereldwijde slaapnormen te verbeteren en te handhaven door middel van onderzoek en technologie. Emma Sleep GmbH is het moederbedrijf van Emma Sleep Pty Ltd., die eigenaar is van de Emma-producten die op deze website worden vermeld.

Matrasbeoordeling Methodologie Disclaimer
top5bestematras.be rangschikt of test niet alle matrassen op de markt. Sommige matrassen zijn niet beschikbaar op de top5bestematras.be website. DIBMaT heeft een ultramodern laboratorium voor het testen van matrassen in Frankfurt, Duitsland. Onze slaapexperts voeren marktonderzoek uit, verzamelen gegevens en evalueren gegevens die zijn verzameld uit openbare informatie. Met de verzamelde openbare informatie belichten onze onderzoekers merken waarvan zij denken dat ze producten en diensten van hoge kwaliteit bieden.

Een nieuwe matras kiezen is niet triviaal. Maar vandaag is het gemakkelijk om te verdwalen tussen alle goede matrassen die op de markt verkrijgbaar zijn. We hebben daarom deze Top5 van de beste matrassen samengesteld, om u te helpen bij uw keuze van een kwaliteitsmatras dat beantwoordt aan uw behoeften.

Indien beschikbaar, waarbij sommige bronnen meer worden overwogen dan andere, houden onze ranglijsten rekening met het volgende:

  • Online zoekverkeer van de meest populaire fabrikanten
  • Websites van fabrikanten om aanbiedingen, producten en prijzen te vergelijken
  • Meningen en beoordelingen van consumenten uit verschillende bronnen, zoals beoordelingswebsites van derden, websites van fabrikanten, online marktplaatsen en andere
  • Fysieke matrastests uitgevoerd in onze matrastestfaciliteit in Frankfurt
  • Fysieke matrastests uitgevoerd door externe instellingen of consumentenverenigingen

top5bestematras.be probeert alle gegevens en aanbiedingen actueel en zo nauwkeurig mogelijk te houden, zodat u een weloverwogen en verstandige beslissing kunt nemen. top5bestematras.be moedigt u echter aan om meerdere informatiebronnen te zoeken en met name de volledige voorwaarden van elk aanbod zorgvuldig te lezen om er zeker van te zijn dat u ze begrijpt en geschikt bent voor uw behoeften. Raadpleeg de betreffende dienstverlener voor de volledige aanbiedingen en informatie.

Disclaimer voor nauwkeurigheid van inhoud
De informatie van top5bestematras.be is afkomstig van verschillende websites en is, voor zover ons bekend, correct op het moment dat de beoordelingen werden aangemaakt. Product- of advertentiedetails kunnen echter zonder ons medeweten veranderen en we vergelijken of nemen niet alle merken op de markt in elke categorie op. Houd er rekening mee dat de beoordelingen, recensies en meningen die op de website worden geplaatst niet de toekomstige versies en reputatie van deze producten weerspiegelen en we wijzen hierbij alle uitdrukkelijke verklaringen en garanties af.

[{"id":"wp_staticize_emoji","priority":10,"function":"wp_staticize_emoji","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/formatting.php","line":5874},{"id":"_oembed_filter_feed_content","priority":10,"function":"_oembed_filter_feed_content","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/embed.php","line":1094},{"id":"000000000f1b9f2000000000136afcd7embed_rssfooter","priority":10,"function":["Yoast\\WP\\SEO\\Integrations\\Front_End\\RSS_Footer_Embed","embed_rssfooter"],"accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-content\/plugins\/wordpress-seo\/src\/integrations\/front-end\/rss-footer-embed.php","line":60}]