Emma Original Matras

Emma is in 2015 in Frankfurt opgericht met als doel het kopen van een matras zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken. De Emma matras wordt in 14 Europese landen verkocht. In 6 van deze landen is de Emma matras door onafhankelijke organisaties als beste koop of als beste matras beoordeeld. In België is de Emma matras door Test-Aankoop al meerdere keren als beste matras uit de test gekomen. Emma wil het haar klanten makkelijk maken om beter te slapen. Daarom biedt Emma één soort original matras aan, met de allerhoogste kwaliteit en voor een vriendelijke prijs. Het allerbelangrijkste: Emma wil dat je ruim de tijd hebt om de matras uitgebreid uit te testen. Niet snel in de winkel, maar gewoon thuis heerlijk proefslapen. Daarom kan een matras online gekocht worden bij Emma, met de mogelijkheid om thuis 100 dagen proef te slapen. Bevalt de matras niet, dan mogen de klanten kosteloos hun matras terugsturen.

 


 

Extra 5% korting met code:
TOP5EMMA

Shop Nu

 


De matras

 

De Emma matras is een schuimmatras van 25 cm hoog, dat zich aan je lichaam aanpast. Ze bestaat uit 3 lagen: ondersteunend HRX schuim, malvormend traagschuim en tot slot een drukverlagende Airgocell®laag. Emma biedt naast de Emma matras ook een boxspring bed en verschillende andere accessoires, zoals een dekbed, een SmartSleeve (matrasbeschermer), een kussen, een topper en een Babymatras aan. Alle producten mogen 100 dagen getest worden. Als klanten niet tevreden zijn, hebben ze de mogelijkheid om de producten binnen 100 dagen kosteloos terug te sturen. De matrassen en overige producten staan overzichtelijk op de website.

Klantvriendelijkheid: 100 nachten proefslapen en gratis bezorging

Emma biedt de optie om 100 dagen te proefslapen; bevalt de matras niet, dan mogen klanten het product gratis terugsturen. Klanten die de Emma matras toch liever eerst in een winkel willen proberen, kunnen terecht bij de winkels van Beter Bed. Op de matrassen zit een garantie van 10 jaar. Tevens heeft Emma ook over het milieu nagedacht: matrassen die toch retour worden gestuurd worden of gerecycled of gereinigd en aan goede doelen gedoneerd. De Emma matras wordt vacuüm gezogen en in praktische verpakking afgeleverd, zodat de matras probleemloos elke trap op gaan gedragen worden. Bij vragen is Emma’s klantenservice van 08:00 tot 22:00 te bereiken via telefoon, mail en chat.

Hoe is de service van Emma?

De Emma Matras heeft een geweldige prijs-kwaliteit verhouding en ligt qua prijs dicht bij de prijs van concurrenten. Maar Emma biedt meer dan alleen de matras! Zo wordt de matras gratis opgestuurd en mocht het toch niet bij je passen wordt het ook weer gratis opgehaald, mag je 100 nachten proefslapen en krijg je 10 jaar garantie. Dat is nog eens service!
Zoals gezegd kan je bij Emma Matras uit heel veel maten kiezen. Maar hieronder geven we een snel overzicht van de standaardmaten en de prijs:

 

Een fantastische keuze

Door de combinatie van hoge kwaliteit (bevestigd door o.a. Test-Aankoop) en grote klantvriendelijkheid is een Emma matras kopen verstandig en veilig. Er zijn veel mensen met rugklachten en andere lichamelijke aandoeningen die de Emma matras als erg comfortabel ervaren. Een klein minpunt is dat de matras maar één hardheid heeft. Deze hardheid wordt over het algemeen als medium ervaren.

De Emma Matras is bij deze verkozen tot de beste matras uit onze test! Wil je zelf een matrassentest doen? Hier leggen wij uit waar je het beste naar kan kijken bij het vinden van de beste matras. In dit artikel geven wij ook tips voor het vergelijken van matrassen.

 

Extra 5% korting met code:
TOP5EMMA

Shop Nu