Emma Hybrid Matras
 • 100 nachten proefslapen
 • Gratis verzending & retour
 • 25cm
 • 10 jaar garantie
Emma Hybrid Matras

 

Hoe dik is het matras?

Bij een matras is het erg belangrijk om een goede dikte te hebben. Want hoe dikker het matras, hoe comfortabeler natuurlijk. Het Emma O2 Matras 25 cm hoog. Dat is 5 cm dikker dan het gemiddelde matras!

 

Wat is een Emma Matras?

Het Emma O2 Matras heeft drie lagen schuim: Airgocell®schuim, traagschuim en HRX-schuim. Dankzij deze schuimlagen is het matras geschikt voor mensen met een gewicht tot 135 kilo. Sommige reviews op het internet vertellen dat het schuim een beetje nieuw ruikt wanneer ze het matras voor de eerste keer openmaken. Geen zorgen, dit is zeker niet giftig! Het schuim van Emma heeft een officieel keurmerk gekregen, het OEKO-TEX 100 (eerste klasse) keurmerk. Dit betekent dat het schuim vrij is van schadelijke stoffen en dat zelfs een baby op dit soort schuim mag slapen. Door het matras even te laten luchten of door de hoes te wassen is de geur er helemaal uit.
Hieronder is er een korte uitleg over de drie soorten schuim en hun functies:

Wat is Airgocell®schuim

Dit is de bovenste laag en zorgt ervoor dat je geen pijnlijke drukpunten hebt tijdens het liggen. Het matras geeft dankzij deze schuimlaag mee waar het nodig is, maar geeft ook een goede ondersteuning. Airgocell®schuim is erg koel en ademend en zorgt ervoor dat het matras nooit te warm wordt. Zo wordt je niet meer zwetend wakker.

Wat is traagschuim

Traagschuim is het perfecte materiaal als tussenlaag. Het schuim verdeelt het gewicht van je lichaam over het hele matras. Hierdoor vormt het matras naar jouw lichaam. Zo lig je altijd lekker!

Wat is HRX-schuim

De onderste laag is erg ondersteunend. Zo blijft je wervelkolom altijd recht, het maakt niet uit of je buik slaapt of op je rug of op je zij.

 


 

Extra 5% korting met code:
TOP5EMMA

Shop Nu

 


De test

Emma zegt dat je dankzij de goede kwaliteit en de verschillende eigenschappen het niet voelt als je partner zich omdraait tijdens het slapen. Dit moet natuurlijk getest worden! Blijven de twee flesjes staan als je op het matras springt?

Wat blijkt? De flesjes blijven staan! Dit bewijst dat je het echt niet voelt als iemand zich naast je omdraait.

 

Unpacking: het Emma O2 Matras uitpakken

Meer en meer matrasmerken beginnen hun matrassen vacuüm te verpakken. Daar komen natuurlijk een hele hoop vragen bij naar boven zoals: “Heeft vacuümverpakking invloed op de kwaliteit van het matras?”, “Hoe groot is de verpakking dan?”, ”Hoe pak ik een vacuüm matras uit?”, enzovoort.

Uiteraard verdienen deze vragen ook een goed antwoord. Waarvoor we het Emma Matras even onder de loep hebben genomen.

Kwaliteit van het Emma O2 Matras

Zo zagen we dat het verpakken van matrassen in een vacuümverpakking geen invloed heeft op de kwaliteit van een matras. De lucht die eruit wordt gehaald is er na een paar uur weer volledig in. En heeft in verder testen geen opmerkelijk verschil met traditioneel verpakte matrassen. In tegendeel, het Emma Matras kwam zelfs uit verschillende categorieën zoals de bewegingsisolatie als het beste matras naar boven.

Praktische en gebruiksvriendelijke verpakking
Daarnaast is het ook erg gemakkelijk om het matras te verplaatsen, door de compacte verpakking en hoef je dus niet met je matras te sleuren tot in de slaapkamer. Eenmaal je hem wilt uitpakken, hoef je enkel de kartonnen doos eraf te halen en de plastiek folie. Die gemakkelijk te verwijderen is met de foliesnijder dat Emma mee heeft verpakt.

Hoe moet je het Emma Matras uitpakken?

Het is belangrijk om te weten dat het Emma Matras in een compacte doos wordt geleverd. Hierdoor wordt het matras eenvoudig bij je aan de voordeur afgeleverd. Het matras is vacuüm gezogen en opgerold, zodat het in de doos past. Het uitpakken is heel eenvoudig. Haal het matras uit de doos en leg het een vlakke plek, zoals de vloer. Gebruik het mesje uit de doos om de eerste laag plastic open te snijden, nu kan je het matras uitrollen. Snij de plastic hoes open en binnen enkele seconden kan je op je Emma Matras slapen!

En dan gaat het zo van zelf..

 

Ook is het Emma Matras zelfs na het uitpakken gemakkelijk te verplaatsen. Door de luchtige materie en de handvatten waarvan het matras is voorzien, heb je een goeie grip. Ideaal voor wie niet te veel wilt sleuren en trekken bij het opmaken van zijn/haar bed en voor wie van plan is nog te verhuizen.

 

 

Klantvriendelijkheid: 100 nachten proefslapen

Emma vindt het heel belangrijk dat je zeker weet dat je het goede matras gekocht hebt. Daarom biedt ze 100 nachten proefslapen aan. Zo kun je het matras 100 nachten thuis uitproberen. Mocht het matras toch niet voor jou geschikt zijn, kun je het matras gratis terugsturen en krijg je je geld terug.

Conclusie: Is het een goede keuze om het Emma Matras te kopen.

Waarom Emma Matras? Simpel! Door de combinatie van hoge kwaliteit en grote klantvriendelijkheid is een Emma Matras kopen een zeer goede keuze. Er zijn veel mensen met rugklachten en andere lichamelijke aandoeningen die voor het Emma Matras kiezen en Emma wordt door hen als erg comfortabel ervaren. Een klein minpunt is dat het matras maar één hardheid heeft. Deze hardheid wordt over het algemeen als medium ervaren. Al kan je wel bij andere voorkeuren de klantenservice aanspreken. Wil je nog meer reviews lezen? Kijk dan op de pagina van Trustpilot.

FAQs
 • Hoe is de service van Emma?

  Een schoon bed is enorm belangrijk. Daarom is het extra fijn dat de matrashoes van Emma gewoon gewassen kan worden. De bovenkant van de hoes is heel eenvoudig af te ritsen en tot op 60°C te wassen. Hierdoor is het nog eenvoudiger om altijd in een fris bed te slapen!

   

 • Welke maten zijn er?

  Het Emma Matras is er in 14 verschillende maten. Naast alle standaardmaten zijn er ook bijzondere maten die een hoop andere merken niet aanbieden. Dit is heel fijn voor mensen die een speciale maat bed hebben of bijvoorbeeld hun eigen bed bouwen met pallets. De standaard lengtemaat is natuurlijk 200 cm, maar Emma heeft ook matrassen met lengte 210 cm! Er zijn heel veel verschillende breedtematen, zoals de standaard 90, 140, 160, 180 verkoopt Emma ook 70, 80, 100, 120 en 200 cm. Zo vind je altijd de maat die jij nodig hebt! Kijk voor een compleet overzicht op Emma Matrassen.

   

 • Wie maakt het Emma Matras?

  Emma is een Duits bedrijf dat gevestigd is in Frankfurt. Ze maken hun matrassen vanuit Duitsland en worden zo rechtstreeks opgestuurd naar Nederland. Met het Emma Matras kan je dus met een gerust hart gaan slapen wanneer je je vragen zou stellen over de productie of het vervoer van het matras.

[{"id":"wp_staticize_emoji","priority":10,"function":"wp_staticize_emoji","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/formatting.php","line":5851},{"id":"_oembed_filter_feed_content","priority":10,"function":"_oembed_filter_feed_content","accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-includes\/embed.php","line":1094},{"id":"00000000323e4dda00000000333279c7embed_rssfooter","priority":10,"function":["Yoast\\WP\\SEO\\Integrations\\Front_End\\RSS_Footer_Embed","embed_rssfooter"],"accepted_args":1,"file":"\/home\/top5\/public_html\/wp-content\/plugins\/wordpress-seo\/src\/integrations\/front-end\/rss-footer-embed.php","line":60}]