M Line: Wave Matras

Sinds 2017 maakt M Line deze vriendelijk geprijsde matras, zonder de beroemde M Line kwaliteit op te geven. De vierde plaats in onze Top 5 gaat daarom welverdiend naar de Wave matras! Hieronder vind je een uitgebreide review van hoe wij deze matras ervaren hebben, van bestellen tot slapen.

 

Wat maakt de Wave matras speciaal?

Het bekende merk M Line heeft tot voor kort steeds beweerd dat er geen one-size-fits-all matras bestaat. Nu blijken ze echter van mening veranderd, met de belofte dat de Wave matras dat wel is! Het is ongetwijfeld om deze reden dat de matras een modern en stijlvol jasje aanheeft, en zelfs een gloednieuwe website voor zich alleen kreeg. Om toch wat ruimte te laten voor persoonlijke voorkeur, voorziet M Line twee lagen die je onafhankelijk van elkaar kan keren. 

 

Je zorgt er best wel voor dat de koudschuim basis (lichtblauw) onderaan ligt, en de laag met Aircomfort traagschuim (paars) bovenaan, zo wordt het lichaam het best ondersteund. OP deze manier is de matras heerlijk personaliseerbaar en kan je meerdere configuraties uitproberen voor je beslist of de Wave matras iets voor jou is.

Is de Wave een Mattress-In-A-Box?

De Wave matras van M Line is een van de vele populaire matrassen die handig compact verzonden worden. Ze worden dan simpelweg met Post NL naar je verstuurd, zonder extra verzendkosten aan te rekenen. Het bestellen van de Wave matras liep bij ons van een leien dakje, alvast een groot pluspunt! Ook retour is tot en met 125 dagen later mogelijk. Zo heb je de kans om voldoende lang proef te slapen zodat je lichaam even kan wennen. Zelf krijg je hem dan niet meer terug vacuüm verpakt, maar maak je geen zorgen, hij wordt gewoon in zijn geheel weer opgehaald. Top!

 

Alle voordelen (en het grootste nadeel) op een rijtje

Compact verzonden, 125 dagen uitproberen, betaalbare prijs, dat klinkt allemaal niet slecht. Al schiet de Wave matras helaas tekort in de allerbelangrijkste categorie, en dat is slaapcomfort. Vergis je niet, het is nog steeds een comfortabele matras, anders verdiende ze geen vierde plaats in onze lijst.  die M Line heeft alles ingezet om je een aangename ervaring the geven als klant, maar wordt lichtjes tenietgedaan bij het slapen. We hebben het gevoel dat het lichaamsgewicht niet optimaal verdeeld wordt over de matras.

 

Naar de website