Simba Hybrid

Sinds 2002 is het Simba hun doel om mensen van de beste matras te voorzien. Simba heeft 1 matras, genaamd de Simba Hybrid en zit in ongeveer dezelfde prijsklasse als de Emma matras. Op dit moment zijn er al meer dan 1 miljoen verkochte matrassen en worden er regelmatig tests uitgevoerd om het matras te verbeteren. Simba wordt zowel via het internet als in winkels verkocht en thuis aan huis geleverd.
Naar de website

Wat is de beste matras van Simba?

Deze vraag heeft een makkelijk antwoord: Simba heeft één soort matras. De Simba Hybrid bestaat uit 5 lagen, namelijk uit een hypoallergeen laag, een laag voor verkoelende en zachte ondersteuning, springveren, visco-traagschuim en een ondersteuningsbodem. Het doel is om voor alle slaappatronen 1 matras te ontwikkelen, zodat het matras voor iedereen geschikt is. Naast de matras bieden ze ook nog een matrasbeschermer aan om ervoor te zorgen dat je matras hygiënisch blijft.

Is de Simba matras een goede kwaliteit matras?

De kwaliteit van de Simba Hybrid is goed voor een fijne nachtrust, dit in combinatie met een goede prijs zorgt ervoor dat het matras voor veel mensen toegankelijk is. Echter is het een nadeel dat  Simba maar 1 matras aanbiedt aangezien mensen die opzoek zijn naar een specifiek matras niet echt keuzemogelijkheden hebben. Hoe weet je of de matras dan doen bij je past? In dit artikel leggen we uit waar je op moet letten en helpt je bij je zoektocht. Daarnaast is de Simba matras nooit als best geteste matras gekozen, dus is de kwaliteit niet echt te vergelijken met de andere grote matrassenmerken.

Wat zijn de voorwaarden van een Simba matras kopen?

Simba biedt de optie aan, om het matras 100 dagen uit te testen. Dit wordt ook wel de 100 nachten proefslapen genoemd. Mocht je niet tevreden zijn over je aankoop of er achter komen dat het matras toch niks voor jou is, dan is het mogelijk om het matras kosteloos te laten retourneren. Daarnaast zit er 10 jaar garantie op het matras. Dit geeft mensen de tijd om het matras ruimschoots uit te proberen.

Komt Simba als beste matras uit de test?

Simba vraagt een goede prijs voor een kwalitatief prima matras, echter is het een nadeel dat ze maar 1 soort matras in het assortiment hebben. Aan echte specifieke vragen vanuit klanten kan daardoor niet volledig voldaan worden. Daarnaast is de matras nooit als beste uit de test gekomen, waardoor de kwaliteit nog niet goed vergelijkbaar is met andere matrassenmerken. Een groot pluspunt is daarentegen dat ze 100 dagen proefslapen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat de klant ruimte wordt geboden om te kijken of dit matras echt wat voor hem of haar is.

Naar de website

8.3 Goed

Goed