Tempur Matras

In 1970 is Tempur material ontwikkeld door de NASA om astronauten te ondersteunen bij de lancering. Vandaag is Tempur materiaal de basis voor matrassen en hoofdkussens. Tempur is bijzonder in het opzicht dat ze de enige matrasssen hebben die erkend worden door de NASA. Tempur wordt tevens wereldwijd verkocht in meer dan 90 landen. De matrassen en andere bed producten kunnen zowel in de winkel als online gekocht worden. Tempur is binnen de matrassenindustrie één van de, als niet de duurste, matrassenaanbieders.

Naar de website

Wat is de kwaliteit van de Tempur matrassen?

Het uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat Tempur kan inspelen op de persoonlijke wensen van de klant. Helaas gaan de kwaliteit en prijs in het geval van Tempur hand in hand. De goede kwaliteit gaat namelijk gepaard met een hoge prijs, en wordt het Tempur matras gezien als een duur matras. Op de site wordt duidelijk aangegeven welke matras geschikt is voor welke klant. Wil je zelf matrassen vergelijken? In dit artikel geven we tips voor matrassen vergelijken.

Wat zijn de voorwaarden van Tempur matrassen kopen?

Tempur biedt de mogelijkheid om binnen 90 dagen na ontvangst van de matras, deze in te ruilen voor een ander matras mocht het gekochte matras niet bevallen. Dit is dus wat korter dan de 100 nachten proefslapen die veel matrassenmerken hebben. Ze helpen je hierbij om de best geschikte matras te vinden voor de klant. Een ander nadeel aan de Tempur matrassen is dat je geen geld terug krijgt als je je matras terug wilt sturen, omdat zij geloven dat je bij hun de geschikte matras kan vinden. Mocht je dan toch de verkeerde matras gekozen hebben, kan je in dit artikel meer lezen over waar je op moet letten bij het kiezen van de beste matras voor jou.

Is de Tempur matras de best geteste matras?

Tempur biedt hoogstaande matrassen aan en daarbij ook andere producten, echter wel voor een enorm hoge prijs. Dit betekent dat de mensen die het zich kunnen veroorloven gegarandeerd zijn van een goed matras, maar voor de mensen die het geld niet hebben dit geen optie is. Daarnaast betekent een duur matras niet per se een beter matras dan een matras van een gemiddelde prijs. Ook is het een nadeel dat je alleen de omruilgarantie hebt en niet een retourmogelijkheid. Mocht je toch op je aankoop willen terugkomen, dan moet dit binnen de wettelijke 14 dagen herroepingsrecht en moet de matras nog in de verpakking zitten.

Naar de website