Matrassen vergelijken uit de top 5 beste matrassen

Een matras kopen doe je niet zomaar: je wilt zeker weten dat je de beste matras kiest. Hieronder zie je de uitkomsten van onze matras test en kun je alvast 5 matrassen vergelijken. Zo ontdek je misschien wel heel gemakkelijk welke matras het beste bij jou past!

Matrassen criteria

Emma Original Matras

Emma Original Matras

Nu 31% korting met code:
topmatras31

Tempur Matras

Tempur Matras

Auping: Vivo Matras

Auping: Vivo Matras

M Line: Wave Matras

M Line: Wave Matras

Swiss Sense: Rhythm Time Matras

Swiss Sense: Rhythm Time Matras
Ga nu naar de website Lees review Ga nu naar de website Lees review Ga nu naar de website Lees review Ga nu naar de website Lees review Ga nu naar de website Lees review
Merk Emma Tempur Auping M Line Swiss Sense
Model Original Original Vivo Wave Rhythm Time
Prijs 90x200 €499 €1.698 €1.595 €599 €935
Hoogte 25 cm 25 cm 24 cm 24 26 cm
Garantie 10 jaar 10 jaar 5 jaar 10 jaar 5 jaar
Proefslapen 100 nachten 0* 0* 125 nachten 0*

* Proefslapen

Proefslapen betekent uitproberen, voor meerdere nachten, zonder voorwaarden! Wanneer we dus het aantal nachten vermelden betekent dit dat je de matras in deze periode gewoon retour kan sturen en je geld terugkrijgt!

Als het aantal nachten “nul” is betekent dit dat je de matras misschien wel tijdelijk kan omruilen, of een andere hardheid kiezen, maar je geld niet terugkrijgt. De precieze retourvoorwaarden voor deze matrassen vind je in hun review en op hun website!

Beste matras kopen en proefslapen!

Misschien vind je het wel spannend, een matras kopen online? Dit wordt echter steeds populairder. Doordat meerdere merken proefslapen aanbieden, is dit ook geen risico! Proefslapen is de beste manier om te ontdekken of een matras echt bij je past. Je kunt wel kort proefliggen in een winkel, maar dat is niet lang genoeg om te ervaren wat de matras op langere termijn voor je lichaam doet. Controleer als je de beste matras voor jou hebt gevonden, of proefslapen mogelijk is. Bevalt de matras dan toch niet, dan kun je hem weer terugsturen. Let er op dat de proefperiode lang genoeg is om je lichaam aan de nieuwe matras te laten wennen! Wij raden alvast aan om de matras in elk geval minstens 2 weken uit te proberen.